Onderwijsraad steunt godsdienstwaanzinnigen

De deense vlag
Een zweefkees
Godsdienst hoort in het onderwijs niet thuis. Het onderwijzen van godsdienst op een openbare school zou dus helemaal niet moeten voorkomen. Helaas hebben de godsdienstwaanzinnigen nu steun gekregen van de onderwijsraad. In een stukje op de webzijde van de De Telegraaf ('Onderwijsraad: godsdienstleraar als uitzendkracht') lezen wij met afgrijzen:
"De aanstelling van een godsdienstleraar in het openbaar onderwijs is niet in strijd met grondwettelijke beginselen als de vrijheid van onderwijs en scheiding tussen kerk en staat. Dat staat in een advies van de Onderwijsraad aan minister Van der Hoeven (Onderwijs) dat vrijdag is verschenen."
De godsdienstwaanzinnige minister Van der Hoeven zal dit advies met graagte overnemen, vrezen wij, met als gevolg dat wij via de belastingen moeten blijven meebetalen aan andermans lessen in godsdienstwaanzin, bijgeloof en zweefkezerij. Dat vinden wij erg.

31-03-2006 15.20 | Door: Cpt. Iglo

Reacties

Het reactieveld bij dit onderwerp is gesloten. Mocht u nog iets aan de discussie toe te voegen hebben, dan kunt u reageren via reacties@opinieleiders.nl of op het Opinieleidersforum.Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere