Gaya de Vos is niet helemaal goed

Bij onze mededeling ‘Yvonne van Hertum echt overleden. Mooi zo‘ is gereageerd door een zekere Lucky, in wien wij ene Gaya de Vos vermoeden. Gezien haar geraaskal en haar vergelijkbare oprisping op de Faecesboekpagina van DWDD, concluderen wij dat Gaya de Vos niet helemaal goed is. Mocht Lucky toch niet Gaya de Vos zijn, dan zijn ze allebei niet helemaal goed, maar dat komt op hetzelfde neer.

Er zou een internetverbod voor psychiatrische patiƫnten, godsdienstwaanzinnigen en andere geesteszieken moeten komen, liefst met onmiddellijke ingang.

5-09-2016 15.11 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Losse skakels

Er heeft iemand gereageerd op “Gaya de Vos is niet helemaal goed”

  1. Yvana says:

    Beste,

    Ik ben Gaya haar dochter & ik ben zojuist gestuit op haar verhaal richting DWDD en haar reactie er onder richting de dame die haar op haar gedrag wijst. Jarenlang heb ik me buiten dit soort zaken willen houden, maar van mij mag de wereld wel zien hoe ze echt is en dat mijn keuze haar buiten mijn leven te houden een goede bewuste keuze is geweest. Na ruim 6 jaar stalkerij is ze nu eindelijk kalm. Maar ze is zeker mentaal niet in orde. Er zijn doodsbedreigingen geweest richting mijn pleegouders, ze is stiekem, gemeen en dom. Als ze niet eens kan snappen dat ze door haar eigen gedrag haar dochter kwijt is geraakt. Zeker zou zij een internet verbod moeten krijgen. Want de mensen die haar in vertrouwen nemen weten lang niet hoe ze echt is.

    Yvana Yntema.

    * NOOT VAN DE REDACTIE: We kunnen niet garanderen dat het bovenstaande juist is, maar we houden ernstig rekening met de mogelijkheid dat het gewoon klopt.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties