Hoe nu verder?

Onze zomervakantie is al een tijd afgelopen, maar het is ons opgevallen dat er talloze dingen zijn die meer voldoening schenken dat het volpletteren van Internet met stukjes text. De afgelopen dagen hebben wij ons dan ook met de voltallige redactie afgezonderd en eens goed nagedacht over wat wij het komende jaar zouden willen doen.

Daar hebben we toen smakelijk om gelachen en vervolgens hebben wij ons beraden over wat wij daadwerkelijk gíngen doen. We zijn er nog niet helemaal uit, maar weten wel zeker dat het hier nog veel meer hapsnapwerk wordt dan het toch al was, met als gevolg dat er vaker dan tot nog toe soms dagen achter elkaar niets nieuws gepubliceerd zal worden. Daar hebben we dus die RSSfiet voor, die houdt dat voor u in de gaten (moet u hem wel in uw lezertje zetten, maar dat wist u best).

Overigens geldt dit alles in mindere mate ook voor de twietoverzichtjes van onze lievelingspatiënt, Peter Breedveld. Die worden gewoon twee keer per dag aangemaakt en die plaatsen we als we zin hebben, zodat er nu twaalf klaarstaan, omdat we daar de afgelopen dagen dus niet aan toegekomen zijn. Die kunt u op de pagina Peter Breedveld terugvinden. We zijn bij september. Je hebt er geen reet aan, maar het is een fijn archief. Net als ons forum trouwens. Dat is min of meer uw captains privéspeeltje, maar het heeft een RSSfiet en wie zin heeft, mag meelullen, ook nog.

Afijn, kortom.

13-09-2016 14.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken

Er zijn 3 reacties op “Hoe nu verder?”

  1. Het Team van KAMA Systems Amsterdam had al de indruk dat de redactie van Opinieleiders zich aan het verpozen was in de redactietuin. Dat krijg je ook met die hete zon de hele tijd.

  2. Ruud Harmsen says:

    Tja.

    Ik daarentegen …

  3. Esther says:

    Wreed maar niet onoverkomelijk! We zullen het uiteindelijk wel redden! ‘Omdenken’


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties