Peter Breedveld probeert Arnold Kuijk te provoceren en stalker Max Goedblick is terug

Hoewel wij ontzettend veel beters te doen hebben, doen wij toch even een stukje. Het gaat over Peter Breedveld, de man die de eigenaar van deze webzijde bedreigd heeft en door de politie heel hartelijk is weggelachen. Onze eigenaar zei daarover, onder andere:

Voor mij is hiermede voorlopig de kous af aangezien ik niet verwacht dat meneer Breedveld of zelfs maar een van zijn handlangertjes daadwerkelijk iets gaat doen om die malle tweet kracht bij te zetten.

Ik ben trouwens benieuwd of hij mij nog opnieuw gaat bedreigen, want hij wil erg graag serieusgenomen worden en nu wordt hij in feite door de politie in zijn gezicht uitgelachen. Dat is ook wat waard.”

Gisteren twitterde meneer Breedveld:

Er zijn twee mensen waarvan ik weet dat ze net zo geobsedeerd zijn door mij als Aarsema: Jan Bennink en Laurence Blik.

.
Hij kreeg vrijwel onmiddellijk antwoord van @MGoedblick, die zei:

En Arnold Kuijk, aka cpt.Iglo. Heeft heel veel sokpoppen.

Onze trouwe lezers herinneren zich deze Max Goedblick misschien nog wel, daar wij ons daar in het verleden kostelijk mee geamuseerd hebben. Voor zover wij weten hebben wij op deze webzijde voor het laatst iets over die druiloor gezegd in Stalker Max Goedblick heeft het opgegeven, in juni 2013. Ach, wat vliegt de tijd.
aandachtshoer3
Wij hebben geruime tijd aangenomen dat Max Goedblick gewoon Peter Breedveld zelf was en later hebben wij er nog anderen op aangekeken, maar inmiddels gaan wij uit van de veronderstelling dat het Hassnae Bouazza is, omdat Peter Breedveld ondanks zijn maniakale sokpopperij ook niet meer dan vierentwintig uur per etmaal kan twitteren, zodat hij sommige dingen aan anderen moet overlaten en uit het verleden weten wij dat hij en Hassnae graag samenwerken bij het bespelen van twitter met behulp van nepaccounts.

Wij willen er hier graag op wijzen dat ook uit het twittergesprek met zijn hele of halve alter ego Max Goedblick weer blijkt dat Peter Breedveld een heel sneu laf lasteraartje is, want als @Ans__Aarsema ons niet gemensjund had (@Ben_terug, dat zijn wij), hadden wij van nix geweten. Maar goed, hier nog een skriensjot.

aandachtshoer4

24-10-2016 12.32 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld probeert Arnold Kuijk te provoceren en stalker Max Goedblick is terug”

  1. […] Welnu, dat zou zomaar kunnen, want wij hebben natuurlijk wel zeer kort geleden een stukje geplaatst over Peter Breedveld en stalker Max Goedblick en in het verleden is er sprake geweest van een correlatie tussen Peter Breedveld, stalkers en […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties