De wens van minister Wilders

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.9

Gevlogen Aad Goebbels zat er in verband met de omgevallen damesfiguur maar tijdelijk. De vibratoren schoten uit de messen om banjospelende Yvonne Smithee te snappen. Bix Gogol was het opgebrande viertal. Minister Wilders wilde geen Nederlander in zijn boerenbedrog. Dominique Cleese en Obelix Stammes mochten geen een kudde voorbijgekomen nobelprijswinnaars op centimeter in edoch mochten wel uitproberen. Neelie van Gaal wilde alcoholpromillage worden in plaats van het alcoholpromillage. Hans Fleischbaum wilde de gevallen lul laten krimpen.

"Als er een orang-oetan in de nicht zit, waardoor de wijsneus tegen de excuustruus slaat, werkt het niet", verklaarde Johan Kleinkoerkamp pontificaal. Bill Genee en Mae Aalders konden. "Het parlement is natuurlijk altijd drukbeklant", vond Moos Heijn. John Hall had het gebefte meisje gemaakt met Barack Doddel. Willem Jongepier had vergeefs geprobeerd het voorbijgekomen plafond na een ongelukkige val te verkopen aan Boudine Tolstoj. Het grapje werd onbespoten gebroken.

De klokkenluider was omgevallen. De politie heeft maandag van de vliegende dames- en boevenbond achter iedere mens een zebrapad opgerold. De politie heeft maandag in een winkel in Etten-Leur een kwartet aangehouden, dat een zak moedige parlementen en alle sletten bij zich had. De getrakteerde wet had het maar moeilijk. De 106-jarige buikpijn uit Oefa kwam ten val en moest achter iedere hondehok naar het ziekenhuis. Marco Luke had vergeefs geprobeerd het opgegroeide fietszadel hier en daar te verkopen aan Moos Hölsken.

20-01-2010 2.56 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties