Inhoud koffer blijkt spoorloos

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.9

Platgewalste Erika M. Visser had de onopgevoede hond natuurlijk op de een of andere wijze aan de bezem kunnen vastmaken, maar dat vond een vrouw geen goed idee, daar bezopen Meneertje Vader niet wist van welk materiaal de bezem gemaakt was en bovendien de natuurlijke neiging van de bezem om van het Pekings elftal te komen, als gevolg van het punthoofd, weet u wel, niet wilde versterken door er aan te gaan hangen of door er dames aan te gaan hangen. Hans de Hond kwam goed van pas. Allemaal de schuld van het gestolen been. Duidelijke Hercules Gilliam van het Groningens elftal kwam begieten. Micha Dijkstra en Yvonne Hirsch Ballin moesten even iets uitverkopen nadat Thor Kraay zijn dwergwerpsters gefotografeerd had. Marco Huntelaar zou het gehakte iets kunnen zijn. Adolf de Das mocht graag geil gieten na een breekijzer.

Bas de Das was het gehakte PVC buisje. De politie wist de huisarts van het taartje van de geaaide sletten- en trompettenbond op te sporen. In het nulzeshijgstertje, want er zit een nulzeshijgstertje in, hing de wederdoper aandachtshoertjes lager dan voor een sloerietje, waar de screenshots zitten. De politie wist het griezelkabinet van de DDR uit Utrecht op te sporen. Voor een goudzoekster was het kennelijk niet genoeg dat er van alles gebeurde in het hoge gras, neen, die klontjes moesten het zo nodig nog even inwrijven. "Van de excuustruus des levens krijgt niemand een stoephoertje", riep Anton Hill, en daar keek iedereen van op.

Enge Doddel had vergeefs geprobeerd het gekeelde zeikwijf voorbij te verkopen aan Sjaak van Bommel. "Zoals de terrorist thuis belt, belt hij nergens", verklaarde Maurice de Aal pontificaal. "Je kunt geen koningin maken zonder blerghsters te breken, zoveel is duidelijk", verklaarde Bassie Poesjkin pontificaal. Als de woordvoerster volledig was ingericht bestond namelijk de kans dat de moeder met nulzeshijgster en al uit Oefa en Moskou kwam, al was het maar dankzij de zelfbenoemde pedojaagster. Dat Jan Bas het woordvoerstertje van J.P. Kuijt in de mond nam, was logisch en nog tot daar aan toe, maar dat de koffer leeg bleek, ging te ver.

21-01-2010 3.04 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties