Herstel: Martijn van Dam niet verantwoordelijk voor uitlating Francisco van Jole

Eerder op de dag zeiden wij: ‘Martijn van Dam (PvdA) minacht treinreizigers‘. Nu is dat ongetwijfeld waar, maar wij zeiden ook dat de omhooggevallen kamerplant getwitterd zou hebben:

RT @2525: Dubbeldektrein helemaal vol met kantoorridders. Lekker 1e klas op het balkon staan in een koor van sniffende snotneuzen. Hoezo

Een onzer respondenten wees ons erop dat die uitlating voor rekening komt van ‘2525’. Daarin heeft hij gelijk, dus het enige wat je Martijn de kamerplant dienaangaande kunt verwijten, is dat hij er niet op gereageerd heeft en vermoedelijk slechts heeft gegniffeld. Van Jole (‘2525’) schreef:

Dubbeldektrein helemaal vol met kantoorridders. Lekker 1e klas op het balkon staan in een koor van sniffende snotneuzen. Hoezo Blue Monday?

“Hoezo Blue Monday?” Wat betekent dat? Geen idee. Wat we wel weten, is dat het kennelijk slecht gaat met de zaken van van Jole en dat vinden wij prima, wat we hebben best een hekel aan die gast, maar dat is een heel ander verhaal.

18-01-2010 13.44 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Automobilisme, Computerij, Kamerleden

Er heeft iemand gereageerd op “Herstel: Martijn van Dam niet verantwoordelijk voor uitlating Francisco van Jole”

  1. […] op de dag hebben per ongeluk Martijn van Dam een stomme opmerking van Francisco van Jole in de schoenen geschoven, wat wij later gecorrigeerd hebben. Iemand die zich Superjan noemt, heeft […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties