Weblog.yvonnevanhertum.info en het knipperlichteffect

Weblog.yvonnevanhertum.info is de afgelopen dagen afwisselend geheel of gedeeltelijk in de lucht en dan weer eruit. Dit knipperlichteffect wordt vermoedelijk veroorzaakt door het filmpje dat op genoemd weblog gestaan heeft (als het weblog uit de lucht is) of staat (als het weblog in de lucht is). Het is geen filmpje waar je vrolijk van wordt en wij kunnen ons dan ook voorstellen dat de malloot die in het filmpje sprekend wordt opgevoerd er bezwaar tegen heeft dat het geplaatst wordt. Wij hebben het even aan onze juridisch adviseur gevraagd en die wist te vertellen dat het plaatsen van zo’n filmpje vermoedelijk strafbaar is, dus in dier voege kunnen wij ons voorstellen dat de beheerder van genoemd weblog eieren voor zijn geld gekozen heeft en het filmpje heeft weggehaald na overleg met zijn eigen juridisch adviseur, als hij die heeft, of na enig nadenken.

Wij beseffen dat wij nu allerlei mensen, namelijk de mensen die het filmpje niet gezien hebben en het mp3tje niet hebben gehoord, nieuwsgierig maken, dus geven we hieronder de text van het filmpje, waarbij wij de namen van de betrokkenen weglaten, omdat we geen zin hebben beticht te worden van laster en smaad: en we hebben even overwogen om zelf het filmpje te plaatsen, of de text te laten inkloppen door onze stagiaire, maar toen wees zij erop dat de “meneer van het filmpje”, zoals zij hem noemde, een “weinig frisse meneer” was, die het kennelijk normaal vindt om zijn zin door te drukken door moeders te bedreigen met de groepsverkrachting van hun dochters.

“Nou en”, zeiden wij: “Wat hebben wij daarmee te maken?” “Nou”, zei onze stagiaire, “ik heb een dochtertje. Wat denkt u dat die meneer gaat doen als u die text plaatst? Nou?”

Daar moesten wij eens even over nadenken en eerlijk gezegd zijn we daar nog steeds mee bezig. De vragen zijn namelijk of er een redelijk doel gediend is met het publiceren van het filmpje of de text (heeft onze consigliere ons uitgelegd) en of wij het dochtertje van onze stagiaire willen laten bedreigen door een grote boze lul. Dat laatste willen wij zeker niet en wij nemen aan dat deze grote boze lul ook zonder onze medewerking wel binnen afzienbare tijd van de straat geplukt zal worden. Is het niet door de politie dan is het wel door de boeven die hij als zijn beschermheren opvoert. Volgens ons mag genoemde grote boze lul blij zijn als de politie er het eerst bij is, want alle serieus te nemen boeven die wij kennen, maken er nogal veel bezwaar tegen als er gesuggereerd wordt dat ze kinderverkrachters zijn of kinderverkrachters steunen. Wij kijken derhalve voorlopig belangstellend toe en wachten af of we Weblog.yvonnevanhertum.info nog opnieuw zien verschijnen.

18-01-2010 15.29 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Weblog.yvonnevanhertum.info en het knipperlichteffect”

  1. […] pogingen tot extra belastinggaring moet bezighouden en meer met het van de straat plukken van boeven. Ook in de regio Apeldoorn, waar devroege alcoholcontrole helemaal niets opgeleverd […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties