Gezellig, zo’n kattenblergh

Ondanks dat Yvonne van Hertum wil doen voorkomen dat zij afstand heeft genomen van haar kwalijke praktijken en ostentatief probeert alleen maar over katten en andere onbenulligheden te beppen, kan zij het toch niet laten om te blijven schelden op haar “tegenstanders”. Om in haar ogen tegenstander te worden, volstaat het eigenlijk al dat je het een keertje niet met haar eens bent, of dat je verder vertelt wat je over haar te weten gekomen bent, maar er zijn mensen die het kennelijk bonter gemaakt hebben dan anderen en die zijn vierkant de lul. In ieder geval in de ogen van Yvonne van Hertum, die het nu voorzien heeft op een zekere Leon Paalman.

De grofste taal spuit zij echter niet in de stukjes zelf, neen, die bewaart zij voor de reactievelden. Nu is het zo dat zij maar heel weinig bezoekers trekt, wat wij helemaal niet erg vinden, en dat er volgens ons meer namen in de reactievelden voorkomen dan zij daadwerkelijk bezoekers heeft, als u begrijpt wat wij bedoelen. Op zich is daar niets tegen, daar het onzes inziens eenieder vrijstaat en moet vrijstaan om anoniem en onder verschillende aliassen te reageren, maar wij vinden het wel altijd erg twijfelachtig worden als wij moeten gaan vermoeden dat de beheerder van een webzijde zelf onder verschillende namen op zijn eigen stukjes zit te reageren.

Wij denken dat de reactie van ene ‘Paul G.’ bij het stukje ‘The day after‘ in die laatste categorie valt. Bewijzen kunnen wij het niet, en als het niet zo is, even goede vrienden (allen in koor: “NOU VOORUIT. HEEL EVEN DAN.” Hahahahahaha. Sorry, maar dat moest even). Het gaat om reactie nummer 6:

He Vonne.. BEDANKT!

Eigenlijk zijn we nou niet bepaald “maatjes” maar ik wou je toch even bedanken voor deze onthulling. Nou weet ik ook gelijk welke stumper graag met mijn naam smijt. Leontje moet lekker gauw zorgen dat mijn naam overal verdwijnt want anders kick ik zijn ass zo hard dat de aambeien op de grond vallen. Ik heb me namelijk al lange tijd rustig gehouden en erger me er dood aan als mensen mijn naam misbruiken. Alhoewel Leon nogal graag mensen, kinderen en andermans naam misbruikt kan hij van mij deaudvallen.

Leon dacht zeker dat hij er mee weg zou komen omdat ik Yvonne ook een slap aftreksel van Alberto Stegeman vind. :)

De stijl van deze reactie doet ons wel heel erg aan die van mevrouw van Hertum zelve denken. Verder kunnen wij ons niet voorstellen dat iemand die geen “maatjes” met dat mens is haar ergens voor zou willen bedanken, zeker niet als hij het ook kan laten. Wij hebben overigens geen idee waarom iemand met wiens naam kennelijk onheus gesmeten is niet onder zijn eigen naam zou reageren en zich een nick zou aanschaffen die eindigt op een initiaal, alsof hij ergens van verdacht wordt en dus zijn eigen naam niet durft te gebruiken.

De volgende zin is trouwens een leuke: “Alhoewel Leon nogal graag mensen, kinderen en andermans naam misbruikt kan hij van mij deaudvallen.” Ten eerste lijkt het ons een typisch geval van projectie en ten tweede heeft mevrouw van Hertum er een handje van te pogen grappig te wezen door het taalgebruik en de opzettelijke spelfouten van Geenstijl te kopiëren, vandaar vermoedelijk dat “deaud”.

Om de laatste zin moesten wij helemaal heel erg hard lachen: “Leon dacht zeker dat hij er mee weg zou komen omdat ik Yvonne ook een slap aftreksel van Alberto Stegeman vind. :)”. Wij weten niet of u weet wie of wat een “Alberto Stegeman” is, maar vergeleken met Yvonne van Hertum is Alberto Stegeman de Woodward en Bernstein van zijn generatie en dat is dan nog naar beneden afgerond ook. Yvonne van Hertum “een slap aftreksel van Alberto Stegeman” noemen, is veel te veel eer voor Yvonne van Hertum. Het gebruik van een smiley aan het eind van een zin of een stukje waar niets te lachen valt, is ook zo’n typische vanhertumstijlfiguur. Maar goed: zelfs als ze het besproken stukje proza niet zelf gewrocht heeft, heeft ze het wel laten staan en ook nog voorzien van een eigen opmerking met maar liefst twee smileys: “Yvonne: graag gedaan Paul ik hou ook zo veel van jou :D ;-)” Tsja, het is maar net hoe gezellig je het op je kattenblergh wilt hebben, niet?

18-01-2010 17.24 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Gezellig, zo’n kattenblergh”

 1. Greetje says:

  Nou inderdaad, het is weer bar en boos gezellig op het bleugh van YvH. De koffie is bij Yvh altijd bruin, net als haar sympathieën. Als ze haar tegenstanders niet van nazi-trekjes beticht, dan zijn het wel pedo’s en omgekeerd. Zelf heeft YvH, ondanks haar “Joodse wortels” wél even een optreden bij het extreem-rechtse Radio Rapaille gedaan en postte ze op de site van Stormfront.
  Ze zou haar eigen achterwerk nog niet kunnen vinden met behulp van een tom-tom, laat staan dat ze enig legitiem speurwerk zou kunnen verrichten. En op dat interessante artikel bij zeikerdje.nl reageert ze ook wijselijk niet. Ze valt zo hard en zo vaak door de mand dat ze al haar eigen vaste landingsbaan heeft.
  Ze moet nodig naar de gevangenis, samen met haar vriendjes Pascal, Matt, John, Jos en Liroy, om er maar een paar te noemen. Bubba wacht al met smart op ze!

 2. Mart says:

  Afgelopen weekend heeft Mevr van Hertu…. Sorrie de redactie van SKS T van Stralen wederom mijn werkgever gemaild. Ik zou nu onder een valse naam uit naam van mijn werkgever SKS hebben gemaild.

  Helaas is mijn werkgever niet zo dom zoals de redactie van SKS.
  Ik wacht lekker ff af op haar advocaat morgen eens zien of hij de leugens van Mevr in gaat zien en of hij op toevoeging een zaak wilt gaan verliezen!

 3. Mart says:

  Het beste is deze achterlijke nu negeren en eens zien wat ze gaat doen. Volgens mevr had ze nu als advocaat Mr Moscovitsch haha (is opgenomen).

  Laat haar maar ff gaar koken in haar eigen leugens nu. Die dombo’s die daar komen geloven haar leugens wel maar advocaten ook al niet meer!

  Of ze moeten zonder werk zitten en wat vangen via een bewijs van onvermogen vanaf Mevr en de overheid. Helaas voor haar zijn wij de burgers de overheid!

  Wederom alles opslaan en weer wegbrengen haha we kennen het nu wel.

 4. Mart says:

  En P.S.

  Het reageren onder ander mans naam bij Mevr is mij ook niet onbekent, daar ik vaker zie dat Mart reageerde en dat niet eens kon doen waar er ook getuigen van zijn dat dat niet eens kon. Ik geloof Mevr niet en die hele site al niet!

  Als er 1 sterft in haar eigen leugens is het Mevr wel!

 5. […] wel eens eerder genoemd, maar nooit in positieve zin. Weliswaar zei uw en onze captain in ‘Gezellig, zo’n kattenblergh‘: “[…] vergeleken met Yvonne van Hertum is Alberto Stegeman de Woodward en Bernstein […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties