Diederik Samsom: veel verspilde energie

Die eikel van een Diederik Samsom twittert er vrolijk op los, alsof hij niets beters te doen heeft (en nou niet zeggen dat wij zitten te loggen alsof wij niets beters te doen hebben, want wij hebben inderdaad niets beters te doen en dat is heel erg, dus medelijden is hier op zijn plaats, doch dit terzijde). Nu twiettwiet hij:

Met fractie de laatste fase van verkiezingscampagne voorbereid. Veel energie. Nu naar Buren voor PvdA bijeenkomst over duurzame energie.

Leuk hè? De PvdA-fractie, die gekozen is om het volk te vertegenwoordigen en het landsbelang te dienen, om het maar eens hoogdravend te zeggen, neemt niet de moeite om het kabinet te laten vallen op het moment dat daar aanleiding voor is, maar heeft wel uitgebreid de tijd en de energie om zich met de gemeenteraadsverkiezingen bezig te houden. En het dan nog vreemd vinden dat geen hond die kamerleden nog serieus neemt (behalve dan misschien de speelgoedhond van het dochtertje van onze stagiaire, maar die is geen maatstaf want die heeft geen IQ). Ons stemadvies: stem als het even kan niet op een van de landelijke partijen, maar als het niet anders kan, stem dan zeker niet op de PvdA. Straf ze af!

18-01-2010 19.51 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Gemeentepolitiek, Kamerleden

Er heeft iemand gereageerd op “Diederik Samsom: veel verspilde energie”

  1. […] goed, wij durven te wedden dat die eikels van een Diederik Samsom en Martijn van Dam de kutsmoesjes voor in hun twitterberichtjes al klaar hebben […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties