Leon Vuist en Mispoes

Valt ons nou eigenlijk pas op: in het stukje ‘The day after‘ zegt het desbetreffende beppende kattenvrouwtje:

Zo weet ik ook en dit is nu juist zo leuk, wie er onder de naam van Leon Vuist post. De stumper noemt zich mispoes

Nu hadden wij toch altijd sterk de indruk dat Leon Vuist aan de zijde van mevrouw van Hertum stond, onder andere door het commentaar bij ‘Is het nou afgelopen? Waarschijnlijk niet‘, waar gesteld wordt:

Ik quote:
“Nu heeft een ieder in die rechtszaal duidelijk gehoord dat van hertum tegen de rechter verklaarde dat het allemaal de schuld was van Ad Struijck en Leon Vuist, al die laster op de sks-site.
Ook heeft een ieder duidelijk gehoord (dus ook de griffier) dat van hertum het navolgende verklaarde tegen die rechter:
“Ik heb Leon Vuist eenmaal ontmoet.” Aldus van hertum tegen de magistraat.”

Pardon? Zou dat waar zijn? Zou ze Leon Vuist eenmaal ontmoet hebben? En dan komt ze er nu pas achter dat hij onder zijn eigen naam gepost heeft? Of heeft iemand de naam van Leon Vuist misbruikt om net te doen alsof hij Leon Vuist was en zodoende Leon Vuist in diskrediet te brengen doordat niemand weet dat hij repelsteeltje heet dat er twee Leon Vuisten (hé, was dat vroeger niet een film: ‘De twee Leon Vuisten van de duivel’) zijn. Wij snappen het even niet, dat geven wij eerlijk toe.

Mispoes snappen wij trouwens ook niet, want wij hebben wel eens iets van een zekere Mispoes in ons spamfiltertje aangetroffen, maar dan kregen we altijd de indruk dat die Mispoes gewoon mevrouw van Hertum of een aanverwante ziel was. Goh, hoe kan een mens zich toch vergissen. Maar goed, mevrouw van Hertum weet nu wie het werkelijk zijn en aangezien zij nooit iets voor zichzelf kan houden, zal de hele wereld dat dan binnenkort wel weten. Of zou ze gewoon uit haar nek kletsen? Wij zijn benieuwd.

18-01-2010 21.19 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Leon Vuist en Mispoes”

 1. Mart says:

  Is wel vreemd aan de rechter in mijn zaak gaf ze 2 mails van deze Leon Vuist in dat hij de eigenaar van SKS zou zijn. De rechter geloofde haar al niet bleek later.

  Ze liegt over alles! Mr Kaiser moet deze mails nog hebben daar deze werden gegeven door Mr van Elswijk in het kort geding omdat hij te weinig tijd zou hebben gehad terwijl Yvonne al 3 jaar wist dat ik een KG tegen haar liet doen lol.

  Wordt vervolgt!

 2. Mart says:

  Bij deze heb ik die 2 mails opgevraagt! Tenslotte zijn het bewijzen in mijn rechtzaak tegen Yvonne die nu ineens van pas kunnen gaan komen.

 3. BavariaMatic says:

  Leon Vuist, in het virtuele leven geroepen door Yvonne van Hertum en gebruikt om tegenstanders te belasteren en te bedreigen.
  @Mart, er zijn zelfs e-mails waarin YvH toegeeft dat ze Leon Vuist verzonnen heeft. Waarom heeft ze die niet aan de rechter laten zien?

 4. Wij vonden nog wat oude mailtjes van Leon Vuist.
  Het is idd.een hele boze meneer:
  http://stopkinderenseks.webs.com/

  Daar staat tevens het “knipperlicht filmpje”, wat daar niet knippert, althans nog niet! Totdat die boze meneer een bericht naar de politie stuurt.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties