Yvonne van Hertum constateert onzinnige lasterpraatjes

Onze doctorandus laat weten dat hij zojuist een uiterst merkwaardig mailtje heeft mogen ontvangen van iemand die zich Mw. Y van Hertum noemde.Wij hebben dat mailtje gezien, maar mogen het hier van onze doctorandus niet publiceren. Gelukkig heeft hij ons wel toestemming gegeven zijn antwoord af te drukken. Welnu:

Geachte mevrouw van Hertum,

Mocht mijn intellect inderdaad tekortschieten, dan spijt mij dat. Mij was het echter nog niet opgevallen en ik waag te betwijfelen of u de aangewezen persoon bent om zulks te beoordelen.

Ik meen mij te herinneren dat u mij al eens eerder het verzoek gedaan heeft om artikelen van de site opinieleiders.nl te verwijderen, namelijk in juni vorig jaar (zie bijvoorbeeld http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=5967 ), dat ik toen onmiddellijk alle medewerking heb toegezegd en dat ik als gevolg daarvan het slachtoffer mocht worden van laster, smaad en bedreiging van uw kant, zonder dat u echter ooit heeft weten duidelijk te maken dat wie dan ook van opinieleiders.nl zich op enige wijze aan de door u beweerde strafbare zaken heeft schuldig gemaakt.

Als u zo goed zou willen zijn een lijstje te mailen van wat er volgens u onder de “onzinnige lasterpraatjes” valt, zal ik gaarne bekijken of ik het met u eens ben en of ik eventueel iets moet (laten) aanpassen of (laten) verwijderen.

Ik heb op internet ( http://www.infopolitie.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=835:artikel-285b-strafrecht&catid=54:stalking&Itemid=34 ) even gekeken naar het door u genoemde artikel 285b van het Wetboek van Strafrecht , maar ik vermag zo gauw even niet te zien wat dat te maken heeft met enig artikel op opinieleiders.nl. Misschien kunt u dat even uitleggen?

Uw vraag (“Kan ik erop vertrouwen dat u uw hetze tegen mij zult opgeven?”) treft mij onaangenaam, daar u mij er impliciet van beschuldigt een hetze tegen u te voeren. In dier voege kan ik die vraag dan ook niet beantwoorden.

Groet,

18-01-2010 22.23 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Yvonne van Hertum constateert onzinnige lasterpraatjes”

 1. R,alias Swa says:

  Is jammer, dat deze vodde niet inziet wat zij verkeerd doet…
  Walgelijk & schaamteloos gaat vodde door met haar praktijken…

 2. BavariaMatic says:

  Beste CAPTAIN, u mag uw doctorandus mededelen dat hij het wetsartikel op de verkeerde webzijde heeft opgezocht en derhalve niet beschikt over de adequate inhoud.
  De door Yvonne van Hertum aangehaalde regels en wetten zijn erg flexibel en niet op iedereen van toepassing, dientengevolge heeft zich ook nog nooit een webzijde gewaagd om deze op schrift te stellen.
  Boze tongen beweren namelijk dat deze regels en wetten slechts in de fantasiewereld van Yvonne van Hertum bestaan. Er sprake is van waanideëen ontsproten aan een psychopatische geestesgesteldheid.
  Een andere mogelijkheid voor uw doctorandus om achter de door Yvonne van Hertum bedoelde intentie van dit wetsartikel te komen, is het laten plegen van een lobotomie of enkele decennia lang een bovenmatig alcohol gebruik te vertonen. Een megalomane, narcistische en confabulerende inslag is dan een pré om het artikel 285b Sr. te `begrijpen` zoals Yvonne van Hertum dit begrijpt.

 3. […] mevrouw van Hertum opnieuw begonnen schijnt te zijn onze doctorandus lastig te vallen hebben wij voor de aardigheid eens een kijkje genomen op internet, alwaar wij een interessant stuk […]

 4. […] week berichtten wij: ‘Yvonne van Hertum constateert onzinnige lasterpraatjes‘. Daarin beschreven wij hoe mevrouw van Hertum min of meer uit het niets opnieuw begonnen was […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties