Alberto Stegeman

Alberto Stegeman is een idioot en een aandachtshoer die een humorloos programma maakt, waarin veel met verborgen camera’s gewerkt wordt. Dat van die verborgen camera’s hebben we zelf bedacht, aangezien we er nooit in geslaagd zijn onze aandacht langer dan een paar seconden bij genoemd programma te houden, wat niet aan ons ligt maar aan het programma. Wij denken dat Alberto Stegeman zich misschien wel heeft laten inspireren door Peter R. de Vries en dat je hem misschien wel de Peter R. de Vries voor de geestelijk minvermogenden zou kunnen noemen, ware het niet dat Peter R. de Vries dat natuurlijk allang zelf is.

Alberto Stegeman is op deze webzijde wel eens eerder genoemd, maar nooit in positieve zin. Weliswaar zei uw en onze captain in ‘Gezellig, zo’n kattenblergh‘: “[…] vergeleken met Yvonne van Hertum is Alberto Stegeman de Woodward en Bernstein van zijn generatie en dat is dan nog naar beneden afgerond ook”, maar daarmee wordt er eerder iets negatiefs over Yvonne van Hertum gezegd dan iets positiefs over Alberto Stegeman. Verder hebben wijzelf ‘Alberto Stegeman gaat voor het gaas‘ geschreven, waarin wij hem onder andere “die lul van een Stegeman” noemden, wat echt niet bedoeld was als compliment, maar wel in het niet valt vergeleken bij hoe wij hem ook hadden kunnen noemen.

Waarom wijden wij nu dan weer een stukje aan die lul van een Stegeman? Omdat wij op GeenStijl het stukje ‘Alberto Stegeman pakt pedo. Politie laat ‘m gaan‘ gelezen hebben, waaruit wij concluderen dat Alberto Stegeman een hoop tijd, geld en energie verspild heeft aan het te grazen nemen van iemand die niets misdaan had, maar misschien wel van plan was iets te gaan misdoen. Dankzij Alberto Stegeman past die man voortaan misschien iets beter op, met als gevolg dat hij alsnog een heleboel strafbaars kan gaan uithalen zonder gepakt te worden, aangezien hij nu weet dat hij moet oppassen met het achterlaten van sporen, om maar iets te noemen.

Doordat Alberto Stegeman de desbetreffende man te pakken heeft genomen voordat die man strafbare dingen had gedaan, heeft Alberto Stegeman niet alleen zijn eigen tijd, maar ook die van de politie zitten verdoen. Wij weten trouwens niet of Alberto Stegeman zijn slachtoffer in de uitzending met naam en toenaam genoemd heeft, of onherkenbaar had gemaakt, maar hij zou natuurlijk zomaar een rechtszaak aan zijn broek kunnen krijgen, bijvoorbeeld wegens laster en smaad, twee reuze populaire tijdverdrijven in hedendaags Nederland. Wij zijn benieuwd, maar niet heel erg.

29-03-2012 17.49 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Personen, Televisie

Er zijn 2 reacties op “Alberto Stegeman”

 1. Ruud Harmsen says:

  “[…] een rechtszaak aan zijn broek kunnen krijgen, bijvoorbeeld wegens laster en smaad, twee reuze populaire tijdverdrijven in hedendaags Nederland.”

  En onrechtmatige daad, niet te vergeten. Is o.a. de of een van de hobby’s van Micha K. Wel een dure hobby, kost gauw 2000 euro per dag. Maar dan heb je ook wat! Dan mag je zomaar mensen voor corrupte nazi en justitiehoer uitschelden en nog meer van dat fraais.

  Of eigenlijk: het mag nog steeds niet, en je loopt de kans later een KG met nog veel zwaardere dwangsommen te krijgen. Terecht, vind ik.

  http://rudhar.com/politics/intnlgov/hndrdznd.htm

 2. Tim says:

  Ik vind dat jullie Alberto hiermee erg omlaag halen!
  Elke zondag staat mijn video recorder te draaien om
  Alberto weer in actie te mogen zien. Er is GEEN ik
  Herhaal geen! Mooier programma dan under cover in NL.
  Dit programma zorgt ervoor dat ik de week door kom!
  Wetende dat er geen grotere oetlul is de wereld is dan Alberto Stegeman! Deze man amuseerd mij zo enorm met zijn acties…of
  ja de acties die hij niet uitvoert. Ik hoop dat deze man
  Nog lang op tv zal blijven want deze man! Deze Alberto Stegeman
  IS UNIEK! On-ge-lo-fe-lijk wat een eikel in de klasse quMlaude


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties