Godsamme: dat was nog korter dan de vorige keer

Vanochtend vroeg schreven wij ‘Zo doe je dat niet‘. De laatste alinea daarvan luidde:

Wij zijn reuze benieuwd hoe lang het mevrouw van Hertum gaat lukken om zich van verdere lasterlijke taal, smaad en dreigementen te onthouden. Mocht het haar lukken, dan zou dat heel mooi zijn, hoewel het natuurlijk niet echt genoeg is. Om te beginnen moet ze natuurlijk even die namen uit dit laatste stukje verwijderen. Verder zitten er een heleboel mensen met smart te wachten op rectificaties van eerdere laster en smaad, en zouden excuses ook wel degelijk op hun plaats zijn. Maar goed, eerst maar eens zien hoe lang de aangekondigde rust gaat duren.

Welnu, u raad het al: de aangekondigde rust is alweer afgelopen. Zojuist lazen wij: ‘Premmetje Premmetje wat val je door de mand‘. Daarin worden al weer twee van de mensen genoemd die ze niet meer zou belasteren. Het is toch wat. En ze had het nog wel zo beloofd. Wij mogen van uw en onze captain niet te veel aandacht aan het mens besteden, “omdat onze lezers daar doodmoe van worden”, zoals hij het zegt (Neen, die lezen liever stukjes over tijdreizende tomatensaus. Vast.), dus we houden het nu even bij onze laatste opmerking: dit stukje heeft ze vast niet met haar “twee advocaten” en “het OM” afgesproken.

20-01-2010 22.50 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Godsamme: dat was nog korter dan de vorige keer”

 1. Steenpuist says:

  “Je weet nu toch wel Jaap dat ik een spiegel gemaakt heb van je forumpje wat ergens heel diep verstopt zat en deze samen met mijn inlognaam en wachtwoord aan zeden overhandigt heb?”

  Een mirror van een forum maken… Jaja. Ik zie al voor me hoe ze dat op een CDtje pleurt en naar de pliesie brengt en dat het dan, verrassing, niet werkt omdat er een draaiende database nodig is om dat spul ├╝berhaupt werkende te krijgen.
  Joy.

  Overigens vind ik je andere stukjes ook fantastisch, hoor. Proza die me ergens doet denken aan wijlen Douglas Adams, min het bizarre.
  Ik dank u.

 2. @Steenpuist

  Als men in een forum ingelogd is, dan is het best mogelijk om elke pagina als een .html op te slaan, de gegevens staan dan dus al in de pagina, zonder database.
  Met software kan men zelfs alle pagina’sophalen en in een juiste directory structuur geplaatst krijgen.
  Liroy heeft aan mevrouw van Hertum geleerd hoe dat werkt en sinds die tijd zit ze constant te spiegelen en de bandwidth van haar tegenstanders illegaal op te maken.
  Overigens zie ik, dat Jaappie Stokker gewoon doorgaat:
  http://www.voddevanhertum.com

 3. Steenpuist says:

  @stopkinderenseks

  Het is inderdaad mogelijk om individuele pagina’s als HTML op te slaan, maar forums – tenminste Invision forums – werken op puur html maar op PHP waar de eigenlijke posts staan in een database.
  Om die posts te krijgen moet die pagina dus gegenereerd worden. Zodra er een appje dus dat forum offline moet gaat bouwen, is het niet meer een mirror.
  Ik weet niet hoe het forum werkt waar zij het over heeft, maar you get the idea.

 4. @Steenpuist

  Op deze pagina (WordPress) staan ook alle gegevens in de database.
  Probeer deze pagina eens met “Save page As” oid en je hebt de gehele pagina op je locale PC.
  PHP is server side, (de pagina wordt op aanvraag gegenereerd) echter de “output” geeft hetzelfde resultaat als een client side, een complete webpagina in html taal.
  In de broncode ziet de bezoeker niet de phpbroncode maar de html “output” daarvan.

  Desondanks blijf ik bij mijn stelling dat mevrouw van Hertum nu maar eens die 4 maanden moet gaan uitzitten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties