Micha Kat zoekt ruzie met kamerlid Henk Krol

Enige tijd geleden hadden wij begrepen dat Micha Kat inmiddels betere medicijnen gekregen had, of een publicatieverbod, wat in zijn geval veruit het beste medicijn is, maar die medicijnen of dat verbod zijn dan nu echt wel weer uitgewerkt. Vandaag gaat Micha ‘ik ben niet gek, ik ben zelfs geen vliegtuig’ Kat tekeer tegen kamerlid Henk Krol van de partij 50+.

Wij zouden ons niet zijn, als wij daar niet iemand op afgestuurd hadden (lees: als wij niet iemand een meeltje hadden laten sturen, want dat is wel net zo gemakkelijk), min of meer als volgt:

Geachte heer Krol,

In ‘Het landverraad van Henk ‘Mussert’ Krol’ ( http://www.klokkenluideronline.net/artikel/18694/het-landverraad-van-henk-mussert-krol ) wordt onder andere het volgende gezegd:

“IN PLAATS VAN KAMERVRAGEN TE STELLEN OVER JORIS DEMMINK OF EEN PARLEMENTAIRE ENQUETE AAN TE VRAGEN OVER ZIJN BENOEMING EEN VERNEDERENDE GANG NAAR BEATRIX, DE BESCHERMVROUWE VAN DEMMINK * HIJ WEET ALLES, DUIZENDEN KINDERLEVENS VERNIETIGD, MAAR HIJ FEEST EN ZUIPT EN HOUDT ZIJN MOND * MOEST HENKL KROL BELOVEN ZIJN MOND TE HOUDEN IN RUIL VOOR HET PLUCHE?”

Dat was de lead en dan volgt er een stukje geraaskal, dat besloten wordt met: “… door plaats te nemen in de Tweede Kamer en actief te gaan samenwerken met de kinderverkrachters in volle kennis van de feiten en blijkbaar met nog met vreugde ook -zulks ook nog eens tegen zijn laffe beloftes in- gaat Henk Krol te ver. Veel te ver. Is ook hij -et tu Brute- chantabel?”

Nu weet u ongetwijfeld dat Micha Kat, de schrijver van het genoemde stukje, niet helemaal goed bij zijn hoofd is (zie ook http://www.opinieleiders.nl/michakat/michakat.php ), maar toch is mijn vraag: gaat u iets tegen dit stukje of tegen Micha Kat ondernemen?

Wij weten dat het meeltje is aangekomen, en als we antwoord krijgen, hoort u dat.

Micha Kat rijp voor opname

23-10-2012 12.13 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Kamerleden, Micha Kat

Er heeft iemand gereageerd op “Micha Kat zoekt ruzie met kamerlid Henk Krol”

  1. […] Kat serieus neemt, wat ons eraan doet denken dat wij het antwoord van de heer Krol (Zie ‘Micha Kat zoekt ruzie met kamerlid Henk Krol‘) nog niet hadden doorgegeven, wat wij dus bij dezen doen: “Het lijkt me te veel eer […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties