Met welk recht, godverdomme?

Stommeling Jones

Net als in Utrecht zijn kennelijk ook in Rotterdam de neostalinistische godsdienstwaanzinnigen aan de macht. De overheid heeft zich godverdomme niet met de opvoeding te bemoeien, dus ook niet met de bedtijd van onze kinderen. Nu de overheid ook de bedtijd van onze kinderen gaat bepalen kan het niet lang duren voor u een lijstje krijgt van verhalen die u verplicht moet voorlezen. Andere verhalen worden niet meer getolereerd. Om zeven uur is het taptoe en kinderen die daarna nog wakker zijn, worden gefusilleerd. De overheid zal u wel even laten zien wie er de baas is, en u bent dat niet.

Het wordt tijd voor een bodemprocedure tegen de Nederlandse overheid in het algemeen en de godsdienstwaanzinnige neostalinisten in het bijzonder. Zijn ze nou godverdomme helemaal van de pot gerukt? Ja dus. En als een bodemprocedure te lang duurt, moeten we toch maar gewoon de revolutie gaan houden. Ze gaan nu toch echt te ver! Handen af van onze kinderen!

26-01-2010 2.26 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bezopen, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Politiek, Terrorisme

Er heeft iemand gereageerd op “Met welk recht, godverdomme?”

  1. Ruud Harmsen says:

    ===
    Het wordt tijd voor een bodemprocedure tegen de Nederlandse overheid in het algemeen en de godsdienstwaanzinnige neostalinisten in het bijzonder.
    /===

    Zie vorige stukje. Dit is te algemeen en te weinig concreet om op in te kunnen gaan.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties