Alberto Stegeman gaat voor het gaas

Alberto Stegeman moet betalen. Het OM laat weten dat hij een boete krijgt wegens valsheid in geschrifte en het betreden van verboden gebied op Schiphol. Meneer Stegeman moest zo nodig weer laten zien dat het met de veiligheid op Schiphol niet te best gesteld was, maar hij heeft daarbij volgens het OM een beetje gesjoemeld. De vorige keer liet het OM het journalistiek belang nog prevaleren, maar dit keer dus niet:

In het besluit tot vervolging over te gaan is rekening gehouden met het feit dat KLM in een kwaad daglicht is gesteld door te melden dat de passen een dusdanige kwaliteit hebben dat ze makkelijk konden worden nagemaakt. Uit onderzoek is gebleken dat dit niet het geval is.

Wij hebben overigens medelijden met de KLM-medewerker die zo stom is geweest zijn pas aan Alberto Stegeman te geven, want dat heeft die KLMmedewerker wel zijn baan gekost. En die lul van een Stegeman betaalt zo’n boete fluitend, of laat hem zelfs betalen door zijn werkgever. Het is niet eerlijk. Stegeman zou eigenlijk veroordeeld moeten worden om de KLMmedewerker een enorm bedrag aan schadevergoeding te geven, want die sukkel heeft zich er natuurlijk mooi door Stegeman in laten lullen en dan mag zo’n Stegeman niet relatief vrijuit gaan. Neen.

Nou ja, je kunt misschien nog hopen dat Alberto ‘ik doe toch geweldig werk?’ Stegeman zichzelf overschat, de voorgestelde transactie afslaat en een poosje de bak indraait. Wij denken echter dat dat er niet inzit. Jammer, maar helaas.

28-01-2010 13.04 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Televisie

Er zijn 2 reacties op “Alberto Stegeman gaat voor het gaas”

  1. […] Yvonne van Hertum gezegd dan iets positiefs over Alberto Stegeman. Verder hebben wijzelf ‘Alberto Stegeman gaat voor het gaas‘ geschreven, waarin wij hem onder andere “die lul van een Stegeman” noemden, wat […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties