Gert Boordmans is een beetje sneu

Wij hadden nog nooit van Gert Boordmans gehoord totdat wij een lap text van hem tegenkwamen in het reactieveld bij ‘Hollandse Hufters gaan GeenStijl slopen‘. Wij gaan de lap text van Gert Boordmans even met u kloosrieden:

Na 6 jaar met veel plezier Geen Stijl te hebben gevolgd ben ik daar onlangs als reaguurder verwijderd.

Wij zijn zelf in april 2005 voor het eerst van GeenStijl afgeschopt, en daarna nog een paar keer, en kunnen ons niet voorstellen dat iemand zes jaar lang met veel plezier reageert op GeenStijl, omdat je nooit weet wanneer de oetlul van dienst je even zinnige als doorwrochte reactie zonder pardon verwijdert. Het zou trouwens best kunnen dat we op dit moment nog steeds GeenStijl niet op mogen, maar dat weten wij niet, omdat we het al heel lang niet eens meer geprobeerd hebben. Het zou zomaar kunnen dat we ons gehouden hebben aan wat wij zeiden in ‘Hondelulle van Geenstijl komen reagenten te kort‘:

Natuurlijk gaat uw captain op geen enkele wijze in op deze belachelijke uitnodiging. Sterker nog, als Geenstijl ons komt smeken, komen wij nog niet terug, of ze moeten ons een hele grote zak geld geven. Of twee. Aangezien het hondelulle zijn, zit dat er niet echt in.

Verder met Gert ‘ik ben nu eenmaal traag van begrip’ Boordmans:

Door Matthijs van den Beukel alias Johnny Quid.

Wij weten niet of dat klopt, maar we geven het toch maar even door, al was het maar omdat we anders de rest van het gejank van Gert ‘ik had op iets meer begrip gerekend’ Boordmans ook wel weg kunnen laten. Of zo.

Quid heeft daarin een naam hoog te houden. Slaat stoer en wild om zich heen in zijn stukjes maar als iemand hem het vuur aan de schenen legt wordt hij of zij zonder hoor of weder hoor verbannen.

Als je dat dan weet, dan let je toch een beetje op wat je zegt?

In een laatste artikel over Wilders werden ik en ongeveer nog 5 reaguurders verbannen.

Wij konden zo gauw geen spoor van Gert Boordmans vinden op GeenStijl. Bij ‘Geert Wilders: ‘DEPORTEER ALLE BUITENLANDERS!’‘, geschreven door Johnny Quid, zien wij wel een aantal keren “- weggejorist en opgerot -” staan, dus misschien dat Gert ‘dit is een pseudoniem’ Boordmans daar onder zijn echte naam aanwezig geweest is. En is verwijderd.

Ja je leest het goed, 6 man op basis van hun reacties op slechts één artikel.

Daar kijken wij helemaal niet van op. GeenStijl is nu eenmaal geen discussieforum en als je je niet aan de regels houdt of wilt houden, moet je wieberen. Zo zijn wij ook begonnen, maar dat hadden we al eens gezegd.

Quid is een literaire psychopaat en vermoord hele reaguurder volkeren.

Gert ‘ben ik daarom een Hollandse hufter?’ Boordmans overdrijft, is de t van ‘vermoordt’ vergeten en lijkt ons een verongelijkt klein zeikerdje. We zeggen het maar zoals het is.

Ik vraag me ook af, wat zouden de adverteerders hiervan vinden?

Die vinden hier helemaal nix van, want die kijken, indien überhaupt, wie er de meeste ‘lezers’ oplevert: Johnny Quid of Gert ‘het is niet eerlijk’ Boordmans. Merk op dat we ‘lezers’ tussen aanhalingstekens hebben gezet omdat ze op GeenStijl veel meer reageervee hebben dan lezers.

Ik heb de reacties op basis waarvan andere mensen werden verbannen allemaal gelezen en er was er niet één bij die het verdiende om te worden verbannen.

Wij hebben die reacties niet gelezen, en die van Gert ‘de mijne was de beste’ Boordmans ook niet, maar wij kunnen ons zomaar voorstellen dat ze er bij de redactie van GeenStijl anders over dachten. Eerlijk gezegd laten ze daar nog verrassend veel staan, eigenlijk.

Ik heb Johnny Quid gevraagd om een reactie en om mij weer toe te laten.

Waarom in vredesnaam?

Zonder enig resultaat.

Sneu.

Ik vermoed dat de man een ego als een olifant heeft en zijn fijn ontwikkelde narcismekwab verdraagt geen tegengeluid.

Wij weten niet of een olifant een ego heeft, en, als een olifant een ego heeft, of het ego van de olifant beter of slechter is dan het ego van een mens. Als Gert ‘onduidelijk?’ Boordmans bedoelt dat het ego van Johnny Quid zo groot is als een olifant, weten we ook nog nix, want wij weten niet welke schaal Gert ‘ik lul maar wat’ Boordmans gebruikt, dus ook niet of ons eigen ego, dat een behoorlijke omvang heeft, op die schaal dan boven of onder dat van Johnny Quid terechtkomt. Wat betreft de narcismekwab en de gevoeligheid voor tegengeluiden zitten we mutatis mutandis met een zelfde soort probleem.

Er is mij nu veel plezier ontnomen en daarom ga ik vanaf vandaag ieder ander platform anders dan GS gebruiken om mijn onvrede te uiten.

Dat is heel sneu, al was het maar omdat niet “ieder ander platform” echt zit te wachten op het sneue gehuil van Gert ‘ik ben zo verdrietig’ Boordmans. Hij kan beter een eigen webzijde beginnen. Of iets leux gaan doen.

Quid is echt een dictator en feitelijk een machtswellusteling van het ergste soort.

Dat lijkt ons overdreven, maar wij kennen Quid niet persoonlijk, dus weten we het gewoon niet.

Zijn stukjes staan bij Geen stijl lezers bekend als zeer middelmatig of soms ronduit amateuristisch.

Nou en? Is er iemand die de Geenstijllezers dwingt die stukjes te lezen? Of ervoor te betalen?

Dit commentaar valt hem in de reacties ook ten deel.

Omdat Geenstijllezers nix beters te doen hebben, waarschijnlijk.

Hij reageert dan als een echte ploert.

Ach jee, wat naar nu.

Je krijgt slechts de reactie “weggejorist en opgerot”.

De echte ploerten zijn niet meer wat ze geweest zijn.

Mensen hebben ook een bloedhekel aan hem omdat hij zoveel mensen monddood maakt op Geen Stijl.

Hoe zou Gert ‘onderzoek? Wat is dat?’ Boordmans dat onderzocht hebben?

Omdat ik het vrije woord aanhang laat ik me door niemand monddood maken en al helemaal niet door Matthijs van den Beukel die bij deze ongezien de buikgriep kan krijgen en nog niet van mij af is.

Wij zijn reuze benieuwd, of reuzebenieuwd, zoals sommige mensen zeggen, hoe dat verder gaat, en we houden u op de hoogte, al zouden we zo gauw niet weten waarvan.

8-08-2013 12.34 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Beesten in het nieuws, Hondelulle, Personen, Polls, enquêtes en rapporten, Taal

Er heeft iemand gereageerd op “Gert Boordmans is een beetje sneu”

  1. […] wij ‘Gert Boordmans is een beetje sneu‘ geschreven hadden, bedachten wij dat wij niet eens zeker wisten of Gert ‘de sneue […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties