Dijsselbloem

Minister Dijsselbloem schijnt meegevaren te zijn of te hebben in de Canal Parade van de Gay Pride en sommige mensen zijn daar tegen. Een van die mensen is Donald Muller, die ons (een deel van?) zijn correspondentie dienaangaande heeft doen toekomen, zonder dat wij daarom gevraagd hadden. Wij zaten er ook niet op te wachten, bleek, want Donald Muller is een lul en hij spoort volgens ons ook niet helemaal. Zijn mailtje aan het ministerie van Financiën, of wat hij daarvoor aanzag, luidde als volgt:

Geachte Minister,

Wat ik zag op de Gaypride en dat ook op TV dat u aanwezig was en daarbij ook nog speciaal een roze hemd heeft aangedaan.

Dat als Minister van Financiën en Voorzitter van de Eurogroep, schaamt u zich niet, heeft u niks beters te doen dan meelopen met die perverse groep, want daar leek het op en heeft totaal niks te maken met het accepteren van die groep.

Wat een gezicht heeft Nederland gekregen daardoor, hoop dat bij de volgende vergadering u hiervoor niet wordt aangesproken en een negatieve beoordeling krijgt, zo ja dan ligt de schuld bij u.

Wordt het niet eens tijd dat Nederland zijn Financiële tuin is opruimt en aan de slag gaat zijn economie weer op gang brengt dat is heden toch belangrijker dan wat u tot nu toe heeft gedaan.

Geen wonder dat ze niet worden geaccepteerd zij gedragen zich ook als perverse groep.

Hoop dat u de strekking van het verhaal heeft begrepen en dat ik van u een oprecht antwoord mag ontvangen, verblijf ik

met vriendelijke groet

donald muller

Sneu, natuurlijk. Om de een of andere reden voelde Donald Muller zich geroepen er voor ons aan toe te voegen:

Dit was voordat Dr Smalhout zij column stuurde naar de Telegraaf, heeft de politiek niks beters te doen dan hiermee aanwezig te zijn, het is een schande.

met vriendelijke groet

donald muller

De overheid gaf nog antwoord ook, als volgt:

Geachte heer Muller,

Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u uw ongenoegen kenbaar maakt over de deelname van minister Dijsselbloem aan de Gaypride.

Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om uw opmerkingen onder de aandacht te brengen. Wij hebben uw e-mail ter informatie doorgestuurd naar het ministerie van Financiën. Indien er naar aanleiding van uw bericht aanvullende informatie gewenst is, dan neemt de betreffende beleidsafdeling contact met u op.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Kelvin Welling
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog een vraag hebben of heeft u een andere vraag over de algemene wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website via onderstaande link gebruiken.

Voordat wij iets met deze flauwekul gingen doen, wilden wij wat meer informatie hebben, dus hebben wij Donald Muller een meeltje gestuurd:

Geachte heer Muller,

Dank voor uw mailtje.

Dit roept bij mij een aantal vragen op, en wel de volgende:

1) Heeft u niets beters te doen dan de minister te vragen of hij niets beters te doen heeft?
2) Wie bedoelt u met “die perverse groep”? Het kabinet?
3) Welke kleur hemd had de minister volgens u wel aan mogen doen?
4) Uit het feit dat u gebruik maakt van een Belgisch emailadres concludeer ik dat u ofwel een Belg bent, ofwel een Nederlandse belastingvluchteling. In beide gevallen luidt de vraag: zou u zich niet beter druk kunnen maken over de toestand in België?
5) Als u een Nederlandse belastingvluchteling bent, zou u dan zo goed willen zijn de ontdoken of ontweken belasting alsnog te betalen, zodat de minister bij zijn volgende deelname aan de Gaypride niet hoeft te stoppen bij het hemd, maar zich ook een roze broek, roze schoenen en roze ondergoed kan veroorloven?
6) Wat bedoelt u met uw verwijzing naar de column van de heer Smalhout? Wilt u daarmee zeggen dat u net als hij een gepensioneerde bemoeizieke oude zak bent?

In afwachting van uw antwoord,

Cpt. Iglo,
Hoofdredacteur Opinieleiders.nl

Merkwaardigerwijze is meneer Muller nu boos op ons:

Antwerpen 12 augustus 2013

Geachte heer,

Dacht dat het een serieuze website was, maar wat blijkt is een site waarvan ik mij niet meer wil bij aansluiten, gezien uw vragen en onvolwassenheid, met geestelijke impotentie.

Wens u dan ook veel plezier en zal bij deze uw mail blokkeren.

met vriendelijke groet,

donald muller

Het is toch wat.

13-08-2013 12.43 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: België, Bewindslieden, Godsdienstwaanzin, Personen, Reacties

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties