Jaap Kramer? Wie is dat nou weer?

Gisteren kregen wij het op Twitter aan de stok met ene Jaap Kramer. Aan de stok is wat veel gezegd: hij bestookte ons met twiets en duidde het ons tamelijk euvel dat wij niet iedere twiet binnen tien seconden beantwoordden, daar kwam het zo’n beetje op neer.

Naarmate wij minder reageerden, raakte Jaap ‘ik eis antwoord’ Kramer meer over zijn toeren en het laatste wat wij tot nog toe van hem vernomen hebben, is dat hij een stukje over ons ging schrijven. Wij nemen aan dat dit de Jaap Kramer is die op deze webzijde een paar keer genoemd is en zetten daarom die vermeldingen hier even op een rijtje. Nou ja, rijtje:

1) ““Jaap Kramer wordt beschuldigd van bedreiging en wapenbezit. Omdat-ie zijn bedenkingen heeft bij GeenStijl en De Jaap.

Dat lijkt ons heel sterk. Wij hebben ook onze bedenkingen bij GeenStijl (maar niet bij De Jaap, want daar komen we nooit omdat het ons helemaal nix lijkt) en die hebben we meer dan eens geuit, maar wij zijn nooit beschuldigd van bedreiging en wapenbezit. Wij kunnen ons wel iets herinneren van iemand die een oproep had gedaan aan tegenstanders van GeenStijl om een wapenvergunning aan te vragen, wat best in de buurt komt van bedreiging. Als dat die Jaap Kramer was, worden die beschuldigingen aan zijn adres een stuk minder onredelijk.”
(Bron)

2) ““[…] een lastercampagne tegen de volstrekt onschuldige brave burger Jaap Kramer […]”

Jaap Kramer is op deze webzijde genoemd in ‘Peter Breedveld doet opnieuw huiliehuilie‘ en in een reactie bij ‘Hufterige aanval op Bert Brussen‘. Ons zegt de naam weinig tot niets.”
(Bron)

3) Uit genoemde reactie: “Max Goedblick het eigenlijk Jaap Kramer of Gregor Hakkenberg of Peter Breedveld. Waarom zet ‘ie zijn eigen naam er niet gewoon boven?”

Meer weten wij er ook niet van en wij zijn benieuwd naar zijn stukje. Als het slecht genoeg is, maken wij er misschien wel een mooie kloosried van.

21-01-2015 9.42 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Jaap Kramer? Wie is dat nou weer?”

  1. […] ‘Jaap Kramer? Wie is dat nou weer?‘, zo vroegen wij ons gisteren af. Wij schreven daarin onder andere: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties