Jaap Kramer heeft het niet begrepen

Jaap Kramer? Wie is dat nou weer?‘, zo vroegen wij ons gisteren af. Wij schreven daarin onder andere:

Naarmate wij minder reageerden, raakte Jaap ‘ik eis antwoord’ Kramer meer over zijn toeren en het laatste wat wij tot nog toe van hem vernomen hebben, is dat hij een stukje over ons ging schrijven.

Om de een of andere reden is Jaap Kramer door ons stukje van gisteren nog meer over zijn toeren geraakt dan hij toch al was en waarschijnlijk daarom of daardoor heeft hij het op zich genomen onze doctorandus lastig te vallen. Weliswaar houdt onze doctorandus daar niet van, maar hij heeft enige ervaring met idioten (hij heeft per slot van rekening voor de klas gestaan), dus wij denken niet dat hij heel erg onder de indruk zal zijn.

Sterker nog, speciaal omdat “de heer Kramer” onze doctorandus bestookt heeft met een heusch spervuur aan twiets en dreigt oude laster over onze doctorandus opnieuw online te zetten, heeft onze doctorandus ons verzocht het onderhavige stukje te maken, opdat “de heer Kramer” alsnog beseft dat zijn aanpak averechts werkt.

Wij zijn reuzebenieuwd of Jaap Kramer deze boodschap begrijpt, maar gaan er niet echt van uit. Inmiddels heeft iemand ons namelijk het volgende laten weten:

Ja. Jaap Kramer is Breedveld keer 100. Betrekt zelfs dode familieleden om je te beledigen enzo.

Waren we net zo blij dat we van Peter ‘de Zwarte Ridder’ Breedveld af waren, krijgen we deze malloot er weer bij. Nou ja, we zien wel.

22-01-2015 9.17 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Gekte en oplichterij, Juridisch, Onderwijs, Redactiezaken, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties