It’s just you. http://opinieleiders.nl is up. Nu wel

Er zijn dagen dat wij geen enkel probleem hebben met de bereikbaarheid van onze webzijde, wat ons niet verbaast, want wij verstaan ons vak. Er zijn echter ook momenten dat wij plotseling geconfronteerd worden met extreem lange wachttijden en zelfs met de mededeling dat de webzijde uit de lucht is, wat wij dan altijd erg vervelend vinden.

Uw en onze captain wil graag dat onze trouwe lezers allebei vierentwintig uur per dag trouw kunnen lezen, en dan zul je net zien dat ze niet terecht kunnen. Dat is vervelend. Wij controleren altijd eerst bij Down For Everyone Or Just Me of het aan ons ligt en als dat zo is, balen we, maar als dat niet zo is, balen we nog veel harder, want dan kunnen wij er niets aan doen.

Wij weten niet precies wat er mis is, maar wij weten wel dat wij reuzeblij zijn als we bij het controleren dit zien: “It’s just you. http://opinieleiders.nl is up.”. Is net weer gebeurd, zodoende.
itsjustyou

12-03-2015 20.23 | Door: Technische Dienst | Categorie: Computerij, IP-vanger en aanverwant, Redactiezaken, Webzijden

Er zijn 4 reacties op “It’s just you. http://opinieleiders.nl is up. Nu wel”

 1. Abdelkader Stieltjes says:

  Als u toch bezig bent… Het adres opinieleiders.nl leidt naar een pagina met o.a. een kolom onder de kop “Recentste bijdragen”. In deze kolom ontbreken doorgaans de recentste bijdragen. Om die te zien moet men het adres opinieleider.nl/wordpress/ intikken.
  Mij dunkt, daar klopt iets niet.

 2. Ruud Harmsen says:

  ==
  dat onze trouwe lezers allebei vierentwintig uur per dag trouw kunnen lezen, en dan zul je net zien dat ze niet terecht kunnen.
  ==
  Vreemd. It wasn’t me.

 3. knutsel says:

  Je moet alles in de root zetten, niet in de directory wordpress.

 4. knutsel says:

  Maar dan wel je php-config aanpassen…

  * NOOT VAN DE TD: Neen. WordPress blijft in WordPress, net zoals Pivot nog steeds in zijn eigen directory staat. Wij hebben er een hekel aan als we moeten gaan knutselen en dan moeten gaan onthouden wat we geknutseld hebben. Als wij iets moeten vegen, doen wij dat het liefst per directory, begrijpt u wel? EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties