Wat nu?

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.9.1

Wat nu? Wat smeerden de oude Chinezen op het beroemde terracottaleger? Wat te verwachten van het zoveelste gasdebat? Wat telt meer, het persoonlijk verhaal of de academische geloofwaardigheid? Wat u allemaal wil weten over de Oscar-films. Wat u in ieder geval moet weten van Oranjes tegenstander Mexico. Wat u moet weten over de Europese Verkiezingen. Wat u moet weten over de escalatie tussen Israël en Hamas. Wat u moet weten over guerrillabeweging FARC. Wat u moet weten over het eigen risico. Wat u nog niet wist over Chili, Nederland en Nederland – Chili. Wat valt er vandaag te kiezen in de Verenigde Staten? Wat verdienden Obama en Poetin vorig jaar?

Wat vertelt de nieuwe Bosatlas over ons eetpatroon? Wat vindt Den Haag van het vertrek van Timmermans? Wat vindt politiek Nederland van Frank Underwood? Wat voor geluid maakte een dinosaurus? Wat voor militaire steun kan Nederland de Koerden leveren? Wat vraag je aan een man met één been? Wat we moeten zien op het IDFA. Wat we nog niet wisten over de aanslagen in Frankrijk. Wat we nu ook weten van Obama: hij is niet zo’n goede golfer. Wat we tot nu toe weten over de gijzeling in Sydney. Wat we weten over de vliegramp in Oekraïne. Wat weten de kleuters van nu over zeventien jaar? Wat weten we al over de IS-strategie van Obama? Wat weten wij over die ene verijdelde aanslag? Wat wil Syriza? Wat wil de man? Wat wil de vruchtbare vrouw? Wat wil de vruchtbare vrouw? Niets bijzonders. Wat wild dat wijf. Wat wordt er gedaan voor de 50.000 yezidi’s op bergtoppen in Irak? Wat zeg je? Wie? Nee maar zeg… Dood? Vermoord?

Wat zeggen de cijfers? Wat zegt de wet: een vlag verbieden, kan dat zomaar? Wat zie je als je moleculen bekijkt via een supermicroscoop? Wat zijn Timmermans’ opties in de Irak-crisis? Wat zijn dat eigenlijk, laag-, midden- en hooggeschoolde banen? Wat zijn de gevolgen voor de Zwitserse economie? Wat zijn de groene lichten voor de kust van Bangkok? Wat zijn de mogelijke sancties tegen Rusland? Wat zijn de opties voor Timmermans in de Irak-crisis? Wat zijn de voor- en nadelen van de vrije artsenkeuze? Wat zijn die blote baders aan het doen? Wat zit er in Amazons mysterieuze gevaarte? Wat zit er in deze Russische trucks? Wat zochten we het meest op Google? Wat zou een Eftelingmedewerker doen? Wat! Wat! Wat! Een hopeloos geval?

19-03-2015 19.31 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties