Met laptopplus.nl waren we gauw klaar

Wij zijn om ons moverende redenen een onderzoek begonnen naar tablets zonder besturingssysteem. In dat kader kwamen we terecht bij laptopplus.nl, waar we nog voor we iets hadden kunnen zoeken geconfronteerd werden met een popup en de vraag om feedback. Welnu: daar houden wij niet van en dat soort webzijden mijden wij als de pest. Doei, laptopplus.nl.

Wanneer leren die kutbedrijven nou eindelijk eens dat je je klanten niet meteen moet wegjagen met je stomme gezeur?

Wanneer leren die kutbedrijven nou eindelijk eens dat je je klanten niet meteen moet wegjagen met je stomme gezeur?

5-05-2015 16.11 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, IP-vanger en aanverwant, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Met laptopplus.nl waren we gauw klaar”

  1. Beste Stommeling Jones,

    Jammer om te lezen, maar als u goed kijkt, doen wij dit omdat we een nieuwe website hebben en erg graag willen weten van onze klanten wat ze er van vinden.

    Deze popup kan u eenvoudig sluiten, waarna u er geen last meer van zult hebben. :).

    PS. In uw geval is het niet zo heel erg. http://www.laptopplus.nl/categorieen/laptops/alle-laptops/alle_merken/alle_prijzen/alle_statussen/besturingssysteem_zonder-windows tablets zonder windows hebben we ook niet. :).

  2. D. G. Neree says:

    @Gerben, het punt is, dat een persoon die op zoek gaat naar alternatieven voor problemen al vrij geïrriteerd is door het een of ander, anders zou hij niet op zoek gaan naar oplossingen. Als er dan op voorhand van de zoeker gevraagd wordt om uw problemen op te lossen, vergroot dat alleen maar de ergernis en wekt het de indruk dat u meer geïnteresseerd bent in uw eigen sores dan in de problemen van de potentiële klant en daar zit die klant niet op te wachten. Het is een kwestie van verkeerde marketing.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties