Geert Wilders en GeenStijl willen Nederland aan Poetin geven. Wie is er dan de landverrader?

Er is geen enkele reden om tegen een associatieverdrag met de OekraIne te zijn. Sterker nog: Nederland heeft alle belang bij zo’n verdrag en het is dan ook maar goed dat het referendum dienaangaande niet bindend is, zodat de regering en het parlement er hun reet mee kunnen afvegen.

De felste tegenstanders van het associatieverdrag zijn Poetin, Geert Wilders en GeenStijl. Poetin omdat hij de Oekraïne in zijn invloedssfeer wil houden, Geert Wilders en GeenStijl omdat ze te stom zijn om voor de duvel te dansen.

Wij weten dat aanhangers van Geert Wilders en GeenStijl nogal de neiging hebben om iedereen die het niet met hen eens is uit te maken voor landverrader, dus dat lot zal ons dan ook wel ten deel vallen en dat moet dan maar. Wij vinden het niet erg, want wij vinden Nederland al heel lang een overbodig kutland en zien wel wat in de Verenigde Staten van Europa, waardoor er een aantal bestuurslagen kan verdwijnen, als daar zijn de nationale regering, de provincies, de gemeenten en de deelgemeenten. Als ze New York kunnen runnen met één burgemeester en zeuven wethouders, moet dat met een stad als Nederland toch ook kunnen?

Het idee van de natiestaat en de verbondenheid van de inwoners met het land heeft ons ook altijd tegengestaan, dus als we de boel opheffen en vragen of Duitsland ons erbij wil hebben, zitten wij daar helemaal niet mee. Nationalisme is een isme en alle ismes zijn verwerpelijk, per slot van rekening.

Wat wij echter wel vreemd vinden, en waar wij ook tegen zijn, is dat Geert Wilders, GeenStijl en de idioten die er achteraanlopen Nederland zonder slag of stoot, om niet te zeggen op een presenteerblaadje, aan Poetin willen overhandigen. Hebben we dáár godverdomme de Koude Oorlog voor gewonnen?

24-02-2016 18.15 | Door: Wosjem Tsjasov | Categorie: Europese politiek, Geert Wilders, Oekraïne, Rusland

Er zijn 3 reacties op “Geert Wilders en GeenStijl willen Nederland aan Poetin geven. Wie is er dan de landverrader?”

  1. Ruud Harmsen says:

    > en alle ismes zijn verwerpelijk

    Atheïsme, rationalisme, optimisme, hedonisme, humanisme, culturalisme, multiculturalisme, internationalisme, muzikaliteit. Ook allemaal?

  2. Abdelkader Stieltjes says:

    Ik denk niet dat de schrijver van dit stukje hier alleen maar rechttoe rechtaan zijn mening kenbaar maakt, Ruud.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties