Ik vind jou stom

De onderstaande text is niet meer dan een rijtje twiets van Peter Breedveld. Daar is geen kunstmatige wartaalgenerator aan te pas gekomen.

De witte media deugen niet en willen @Denknl kapot maken. Gelukkig hebben ze niet op @Frontaalnaakt gerekent. Blaat maar lekker door. Ik zet je op mute. Ik vind jou stom. Je reageert als een geil Pavlovhondje, zonder te lezen wat ik schrijf en waar ik op reageer. Most of ’em do. Some don’t. Ryugin, for instance, is as Japanese as it gets. Maybe, but ‘where are the non-European cities’ is pretty daft, looking at only the top 10. Where are the non-European restaurants? Seriously? Tokyo, Lima, Sao Paolo, Shanghai, Bangkok are European cities? Wat @FrontaalNaakt zegt: ‘DENK heeft gewoon gelijk. De Nederlandse media zijn totaal verrot.’ World’s 50 best chefs: @Hassnae was erbij in New York!

Alsof er niet al een maandenlang mediaoffensief tegen DENK gaande was:#Geldermalsen kan gemeenteraadsverkiezingen wel afschaffen. Burgemeester is prima instaat naar schreeuwende minderheid te luisteren. De meeste journalisten zijn dom, lui, ziekelijk vooringenomen en extreem kwaadaardig: David Bowie, Los Angeles, 1974 by Neil Zlozower. Bij alles wat #denk doet of vindt, meteen Turkse censuur, Erdogan en/of Armeense genocide in stelling brengen. Want dat is kritisch Yeah right. الحمدلله انقذوها كانت بتموت Kijk, @Hassnae roept op tot de vestiging van het kalifaat. Krachtig en treffend verwoord door @FrontaalNaakt.

#GehaktmolenJournalistiek #Denk Bloedhonden van de media: Toegegeven, dit is een van de beste campagne posters die ik ooit heb gezien. Ja, en dat in groot contrast met de gevestigde partijen die nooit last hebben van integriteitsproblemen. SHUT IT, @netanyahu. Dit is politieke verslaggeving in Nederland. Grappig, al die journalisten die beweren dat zij geheel neutraal zijn. Beetje als de profilerende politieagent die slechts zijn werk doet.

Dezelfde vraag heeft @Hassnae ook al eens gesteld. Net gelezen. Vindt het behoorlijk suggestief, allemaal. Benieuwd wat er uiteindelijk van overblijft. Tegen een Nederlander met kritiek op de Nederlandse media zeggen dat het in Turkije erger is, is een beetje ranzig. My post about the shooting was shared by over 2,000 people and today Facebook deletes it for being “offensive”. Zullen we het anders even over homo’s in het Oude Testament hebben? De idee dat de media optreden als aanklager, rechter en beul is natuurlijk totaal nergens op gebaseerd. Dit heb ik nu verschillende journalisten zien sneren. Laura in Qatar zijn ze al vergeten. David Bowie, Bette Midler, Michael Jackson, Georganne LaPiere, Cher and Timothy Hutton, Los Angeles, 1983. Guns don’t kill people, GAMES kill people!

16-06-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties