Mijnheer Breedveld voor jou

De onderstaande text is niet meer dan een rijtje twiets van Peter Breedveld. Daar is geen kunstmatige wartaalgenerator aan te pas gekomen.

Maar dat is de ‘Ziekte-van-zie-je-wel’! De moord op Jo Cox komt niet onverwacht. Aanslagen op onze manier van leven kunnen er niet genoeg zijn. Ja, Aarsema/Bennink, maak er een screenshot van. Als je tegen de Turkse stroom inzwemt, ben je een ‘neppe knuffelTurk’. Jan Roos? NOS vertrouwt het zaakje niet. Today: ultimate #jhorror showdown: #thering vs #thegrudge: see the hilarious promos so far: Team Sadako or Team Kayako? – Odd and Entertaining Promos for Japan’s Newest Horror Flick Such a nice genuine woman #JoCox Nóg een lone wolf! De boodschap achter de ‘Zwarte Piet is Racisme’ campagne is niet Nederland is slecht, de boodschap is Nederland kan beter. ”It is sheer delusion to believe that words of columnists & parliamentarians do not play a role in inciting hatred.” This is what a fascist looks like.

‘Niet meezat’. Vier uur. Ik heb vier uur gedaan over het stukje tussen A’dam en Den Haag. De trekschuit is sneller. Ik wil geen geld terug, ik wil mijn vier uur terug. En ik wil dat de NS zijn shit together krijgt. Heb je die flatscreen nog? En die antieke Marokkaanse lampen? En boem. Ze kon het niet laten. #pt Dit ziekelijke gedrag hangd me zó de strot uit. Doe het nog een keer, Correctietik. Doe dan! #vingeropblockknop Nou, @DenkNL, het waren drie fantastische dagen. Nee, het was een mens. Een kwetsbaar mens. Wat een onzin. De kogel kwam van een fascist. Maar goed, dit is dus het beleid van de @NS_online: “Hier met je kutgeld en regel je eigen vervoer maar. Wij schijten op je.” Volgens mij was ik dan eerder thuis geweest. En uiteraard hadden ze allemaal de kutsmoes klaar: “Ligt aan Prorail”. A bad workman always blames his tools. @NS_online. Ook was er vaak nergens medewerker van de @NS_online te vinden. Ik ben 2 keer de verkeerde kant opgestuurd door de sukkels die er wél waren. Behalve dat de ene trein na de andere uitviel, klopten de info op de borden op de perrons niet…. @NS_online Ik betaal elke maand 250 euro voor een treinabonnement, maar de @NS_online vindt dat ik mijn eigen vervoer moet regelen. Een @NS-medewerker op A’dam Sloterdijk zei me zelfs dat ik mijn eigen vervoer maar moest regelen. Van alle incapabele organisaties die dit nare land rijk is, is @NS_online de rampzaligste. De aanmatigendheid waarmee je aangesproken word. Er vandaag vier uur over gedaan om met de @NS_online van A’dam in Den Haag te komen. Uiteraard veel geschoffeerd in de tussentijd. Mijnheer Breedveld voor jou. Elke keer dezelfde kutsmoes. Godverdomme @NS_online, ik moet mijn kind van school halen, met je ‘onverwachte werkzaamheden’. Hufters.

Beste @NOS, zorg er svp voor dat fascistenknuffelaar @wol met zijn fikken van jullie twitteraccount afblijft. Extreemrechtse moordenaars als Tommy Mair kunnen hun goddellijke gang gaan dankzij de laffe media: Nigel Farage himself said last month that violence could be the “next step”. Lone wolf hé, Bert ‘negerpik in je hol’ @TPOnl Brussen? #haatreligie #JoCoxMP Nederlandse journalisten roepen Wilders jaar na jaar uit tot God van het Debat en verscheuren eensgezind de losers van DENK. Als er in Zweden aanslagen op moskees zijn, schrijft @nrc dat de Nederlandse moslims moeten worden aangepakt. Als Breivik zegt dat Wilders zijn grote inspirator is, worden alle journalisten boos op Tofik Dibi. Als Jan Roos met een kapmes zwaait en kinderen hun kankerkop wil afhakken, vindt NL journalist dat een verfrissende vorm van journalistiek. Als een Tokkie roept dat moslims vergast moeten worden, vindt een NL journalist dat een uiting van zijn kwetsbaarheid. Jelmer Renema is de auteur. Ik denk dat NL media collectief lijden aan Post-Fortuyn-Trauma. That’s not Billy Holiday!

Nederlanders zijn supermegatolerant. Opinie Han van der Horst: Dit is wat de rechtse reageerder wil. Britain First, “Jullie, Nederlandse media, Nederlandse elite, zijn de von Papens van de eenentwintigste eeuw.” This sack of vomit has been blaming Muslims for the crimes of a few for what, ten years now? Day in, day out. Leek erop dat ik vandaag op tijd zou zijn, maar @NS_online zegt weer eens nee. Wat een revolutionaire dingen lees ik toch weer in de gevestigde media’s. Helemaal eens met Jelmer Renema: Frontaal Naakt. » Britain First. Een ECHTE verzetsman. Jullie, Nederlandse media, Nederlandse elite, zijn de von Papens van de eenentwintigste eeuw. Wat?! Wat zeg je me nou! Die Ik Zihni durft wel, hoor! Frontaal Naakt. » Britain First Fascisme kan alleen bloeien als de elite het onderschat. WAT @Jelmer_Renema ZEGT !!

Jullie, Nederlandse media, Nederlandse elite, zijn de von Papens van de eenentwintigste eeuw: #JoCox Hoi @tomjanmeeus, ik stelde gisteren een vraag. Het is dan beleefd om antwoord te geven. Put money where mouth is. 1 ding wat ik me afvraag, waarom waren de zaken van Selcuk Ozturk niet interessant genoeg voor @joepdohmen toen Ozturk nog bij de @PvdA zat? Couldn’t agree more with these. “Crazed loner” is right-wing code for “One of our tribe who went too far and damaged our cause”. Zo, daar komt #Dingeman toch even fel uit de hoek. Je had 100 van deze columns over de @VVD kun schrijven. Doe je niet. Waarom wel meerdere over @DenkNL? Britse journalist bij #nieuwsuur’ het is te vroeg om conclusies te trekken ‘.Wijs. (Als het een moslim is sprint iedereen als een 100m loper) Vandaag?! Maar voor de rest een heel vriendelijke en behulpzame man hoor…. Hij handelde zo ongelooflijk alleen, wat moet de arme man eenzaam zijn geweest. Gelukkig ben ik een Wildling, dus ik stel elke vraag die ik damn well please. Dwars tegen de heersende, feitenvrije opinie in en in 1 dag al 64 keer gedeeld. Nice! Wordt het niet eens tijd om vriendelijke behulpzame witte mannen beter te gaan monitoren? Eerder neergestoken @HenrietteReker voelt zich (logisch) geraakt door #JoCox moord. Dit krijgt ze naar haar hoofd.

18-06-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Er heeft iemand gereageerd op “Mijnheer Breedveld voor jou”

  1. Ruud Harmsen says:

    > Dit ziekelijke gedrag hangd me zó de strot uit.

    Hangd? Schreef Breedveld dat? Zo erg is het hem toch nog niet gestelt?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties