Ik mag zeker niet ‘lange arm van Israël’ zeggen.

De onderstaande text is niet meer dan een rijtje twiets van Peter Breedveld. Daar is geen kunstmatige wartaalgenerator aan te pas gekomen.

Beweerde recent nog dat federale recherche criminaliteitscijfers vluchtelingen zou vervalsen. Een @BonteRaaf bestaat niet wel een bonte kraai @Cindekel, collaboreert net als @FrontaalNaakt met de #salafascisten jaren 30/40 weer terug. Eerst wilde kwaliteitsjournalist @WierdDuk een politieke aardverschuiving, nu hoopt hij op een gewapende ‘clash’: ‘Links trapt Holocaustslachtoffers in het gezicht’: ‘Links trapt Holocaustslachtoffers in het gezicht’, aldus GeenStijl. Raden van welke site dit plaatje komt: Wat een syntactisch, grammaticaal en logisch wonder, deze zin. Live-action #Onepiece movie announced by Chinese production company Ik ben een slecht mens maar ik heb dus dikke vette Schadenfreude om @LodewijkA. Huichelaar pur sang #asscher ‘Weet u waardoor moorden als die op Jo Cox zijn geïnspireerd? Door giftige bagger als deze, in uw kwaliteitskrant’. Tóón, Miko! Journalist @WierdDuk hoopt op een gewapende clash: 1. Tweede Kamer nam deze week motie aan die hulp aan BDS verbiedt. 2. Minister @LodewijkA sluist illegaal geld naar bezet gebied. #FEIT Vriend lees je gewoon even in voordat je mij weer aan werk zet: Compliment voor de fotoredactie!

Begin dit jaar hoopte @WierdDuk nog op een politieke aardverschuiving, nu moet het een gewapende ‘clash’ zijn: How about some smooth, funky music from this cool band from Tokyo? Nee, ik denk dat we toch nog even door moeten zoeken naar het echte motief van deze vriendelijke tuinierliefhebber. Het gezonde Brexit-kamp. Van haatzaaien is geen sprake. Islam knokploeg bezoekt krant Kompas. Klaagt over berichten over inval op eethuis en intolerante shariah wetten. Kun je ‘in de schoenen schuiven’ noemen, ik spreek liever van ‘ongemakkelijke waarheid’. Als je wilt weten wat de toedracht van zo’n moord is, ontkom je niet aan de oorlogsretoriek van het Brexit-kamp. Dit is zo vies. Here is Mair being an isolated loner. While campaigning with Britain First. Interviewen voor gevorderden: Chris Farley met Martin Scorsese.

Tuurlijk. Niet ‘t alarmisme, de constante stroom van desinformatie, het racisme, de oorlogsretoriek, het is de toon. De Armeense Genocide (6): Woedend op de media, die bang en laf als ze zijn de werkelijke omstandigheden van de moord op Jo Cox verzwijgen: We moeten fascisme gewoon benoemen als we het zien. In Trump, Wilders, Putin, IS. Dan maar ‘policor gutmensch’! Inderdaad hilarisch. Niet over DENK of Zwarte Piet, wel over Paravisie. @LeonVerdonschot schrijft Sylvana Simons. Ik lees dat alle kranten juridische voorzichtigheid en nauwkeurigheid betrachten: ‘verdachte van moord op Jo Cox’. Nu wel. Dit is schokkend. Zit je dan met je rechtsstaat en je normen en waarden. (Benieuwd naar de reactie van Marokko). @FrontaalNaakt Heeft @WierdDuk de anonieme lekkende politiebron die het debat na 7/1 zo bepaalde al boven tafel? Hier projecteert Duk al zijn hang-ups op één gek, wier bizarre beweringen hij zonder checken klakkeloos opschrijft. Ach, maar natuurlijk, @WeirdDuk. Echt totaal nieuw geluid inderdaad. Moet maar eens afgelopen zijn met theedrinken! Wat?!

Met ‘aanslagen’ bedoel ik uiteraard iconoclastische kunst, grensoverschrijdend gedrag, vuige homoseks en veel schandalige ophef. Beetje pijnlijk, @LodewijkA! Ga je nu een Facebook-stukje tikken? Britain First – Jullie, Nederlandse media, Nederlandse elite, zijn de von Papens van de eenentwintigste eeuw: The singularly sensitive way that the media treats violent white men is beyond cliché at this point. Martin Rowson on the killing of Jo Cox – cartoon. Ik mag zeker niet ‘lange arm van Israël’ zeggen. Maar je krijgt ze. Bij boodschappen die je toch wel had gedaan. Uiteraard. O, ik zie het al, jij bent nóg dommer dan Roos. Miniature painting: Bosom buddies. Iedereen is gewoon hartstikke fout in deze zaak. Asscher nog het minst van allemaal. Asscher wilde korten op de AOW’ers maar Timmermans ging janken en toen ging het niet door: ‘Morele politiek’. OMG bitch you are SO busted. Aan dat gesjoemel met de wet til ik minder zwaar dan aan de snoeiharde discriminatie door Bedriegewijk.

Die leven ‘als god in Frankrijk’. Dat was hem een doorn in het oog. UITKERINGSFEEST OVER!! ‘ @LodewijkA vond dat we gevoel niet mogen uitschakelen’. Behalve voor MAROKKANEN hé. Creep. #TK2017 “Het is wel de vicepremier, Peter!” I hate this referendum, for turning a question of unfathomable complexity into Lord of the Flies. Pijnlijk is dat jullie serieus gaan zitten luisteren naar het gebral van deze gecertificeerde imbeciel. O hemel: Indonesie en China gaan samenwerken op gebied van mensenrechten en justitie. Jakarta, Beijing team up. We hebben het ze op de man af gevraagd en ze zeiden nee, Nederland is supermegatolerant. Medewerkers??! Het wordt steeds gekker bij de NOS. In feite steunt Rutte II zo de illegale bezetting door Israël. En ondertussen worden BDS activisten als criminelen afgeschilderd. Asscher liet wet overtreden voor AOW’ers in bezet gebied.

19-06-2016 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties