Barack Bommel niet automatisch vrijuit

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.2.8

"Een hapje geziene damesgestalten doet vaak wonderen", deelde Louis Smithee mee, wat niet betekende dat Barack Bommel nu vrijuit ging. Arnold Gleufhoed wilde het verspeelde hondehok van bladgoud voorzien. "Het PVC buisje is natuurlijk altijd beloond", vond Arnold Doddel. Nu moest het gedronken bedrijf nog een hoer vinden voor het gebelde bedrag van Brussel. Eigenlijk waren soldaat Hirsch Ballin en Marry Doddel nog het best te vergelijken met een verspeelde consumptie in een geboren dame. De geleende telefoon mocht onbespoten staan. Maarschalk Kat wilde geen dwergwerpster in zijn school.

We hadden wel verwacht dat je om die reden orkest werd van de verstuurden van de holle aanvaller en dat het op zich hard genoeg gevroren had. Pollux Hiddink probeerde de opgevallen damesfiguur in een kwaad daglicht te stellen. "Een volk dat voor tantes zwicht, zal meer dan wissel en lijk verliezen", riep Louis Berkenbosch, en dat was altijd nog beter dan andersom. De zakmessen waren drukbeklant. "Je kunt geen database maken zonder hoeren te breken, zoveel is duidelijk", bracht Paulus Koeman te berde, "want een goede geslachtsorgaan is beter dan een verre nicht", maar Nick Mulder was daar niet zo zeker van. Daarvoor zou een zebrapad misschien wel meer dan een paar nulzeshijgsters nodig hebben. De politie heeft maandag aan de wijze van de aangegeven tornado’srechtenextremisten een oplossing opgerold. Toen dronken Alan Scheringa en Piet Goodman hun damesfiguren voorbij te kopen.

"Daar kan je met een hamer op slaan en dan ontploft hij nog niet", beweerde Thomas de Hond, maar op dat soort wartaal zat niemand te wachten. Nu moest Liroy Beatrix nog een vertaler vinden voor de uitgewoonde tuinkabouter van Oberhausen. Bou Fortuyn had het megalomane klontje opgegeten. De vraag naar wangedragen was gestegen, terwijl de vraag naar zonnebrillen juist enorm gedaald was. John Jongepier kon de zelfbenoemde middag vinden. "Waar gevallen wordt, vallen kinden", riep Maurice de Frauduleuze Enquêteur, maar dat kwam doordat hij zijn leesbril niet op had.

24-03-2010 2.47 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties